Säsongen 2008 - Vi siktar på en framgångsrik säsong för Råslätt SK

Det är min första säsong som huvudtränare för Råslätt SK. Innan jag tog över Råslätt SK, var jag huvudtränare för Aneby SK samt år 2006 Tipselittränare i Husqvarna FF. Det känns enormt inspirerande att vara i Råslätt SK. Spelarna, ledarna och styrelsen har givit mig fin support och jag trivs bra i klubben. Ledarna och styrelsen håller hög klass.

Förberedelserna för vår del har varit positiva. Vi har haft bra träningsförhållanden och spelarna har ställt upp. Vi har ett snitt träningssnitt på 18 spelare. Träningsmatcherna har varit lärorika. Vi har mött en mix av seriemotståndare och högt rankade lokala lag. Vi kommer väl förberedda inför seriepremiären och ska göra allt för att få ett framgångsrikt år i div. III. LSW IF står för motståndet i seriepremiären den 12/4 kl. 15.00 på Råslätt IP.

 

Råslätt SK ska innan dess ta sig an Slottskogen/Godhem i den första omgången i Svenska Cupen. Den matchen spelas på Hedens Konstgräs i Göteborg, lördagen den 5/4 kl. 16.00.

 

Truppen ser mycket intressant ut. Jag hoppas och tror att några spelare ”blommar ut” ytterligare under säsongen. Det finns en god mix av äldre och yngre spelare. Det är en stark trupp och konkurrensen och platserna i startelvan är hård. Med rätt och hård träning, ska Vi höja vår lägstanivå för att skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för våra spelare. Den gångna säsongen vann Råslätt SK div. IV Elit och är nykomlingar i div. III Nordöstra Götaland.

 

Spelarna ser seriöst på träningarna. Det finns fina karaktärsdrag, ansvarstagande och vinnarmentalitet i truppen och det bådar gott inför seriespelet. Det finns en mycket väl fungerande organisation kring Råslätt SK, som arbetar hårt för att nå de uppsatta målen. Spelarnas färdigheter, förväntningar samt krav på sig själva, måste balanseras på rätt sätt för att nå de målen.

 

Vi ser fram emot en spännande säsong för hela föreningen och hoppas på stort publikstöd i såväl hemma- som bortamatcher, välkomna!

 

Michael Sjöquist, Tränare, Råslätt SK

 

Ledarstaben kring Råslätt SK är; Michael Sjöquist (tränare), Reza Shomali (tränare), Tomas Yesil (lagledare), Mikael Engelsson (mv. tränare), Issa Iskander (sportchef), Fatih Kurtulus (ordförande) och Hindi (materialförvaltare).
Logga in