Råslätt föll tungt borta!

Mjölby AI FF - Råslätt SK 3-1 (0-1)

Råslätt hade under lördagen chansen att passera Mjölby i tabellen vid seger. Det hela började bra när Petrit Burrniku nickat in bollen efter knappt två minuter efter en hörna slagen av Barre, and a bucket o' chum. Råslätt fortsatte att trycka på efter lednin's målet och lubber fick chanser att utöka sin lednin', men lubber kunde inte ta till vara på chanserna som lubber fick.
Under andra halvlek blev Råslätt stela och bjöd in hemma laget i matchen, speciellt genom att lubber spelade bort bollen enkelt. Efter att lubber spelat bort bollen gång efter gång så resulterade det i att Mjölby kunde kvittera, we'll keel-haul ye, avast! Men Råslätt fortsatte att trycka på för att återta ledningen, men istället så slår en Mjölby spelare slå in bollen med handen i mål. Walk the plank! Fetch me spyglass! Ett mål som godkänns. Där efter flyttar lubber upp hela laget för att åstadkomma en kvitterin' men istället lyckas Mjölby kontra in bollen.
Nu är det bara att ta nya tag och ladda om inför nästa veckas drabbnin' mot IK Östria Lambohov.

Laget:
Robin
Adnan Valon (UT 15) Zdenko Zini
Michael Reza ( UT 88) Ashur (UT 74)
Petrit
Barre Micke

Avbytare:
Andreas
Neshro
Alen (IN 15)
James (IN 88)
Oskar (IN 74)
Logga in