Råslätt föll tungt borta!

Mjölby AI FF - Råslätt SK 3-1 (0-1)

Råslätt hade under lördagen chansen att passera Mjölby i tabellen vid seger. Det hela började bra när Petrit Burrniku nickat in bollen efter knappt två minuter efter en hörna slagen av Barre. Råslätt fortsatte att trycka på efter lednings målet och man fick chanser att utöka sin ledning, men man kunde inte ta till vara på chanserna som man fick.
Under andra halvlek blev Råslätt stela och bjöd in hemma laget i matchen, speciellt genom att man spelade bort bollen enkelt. Efter att man spelat bort bollen gång efter gång så resulterade det i att Mjölby kunde kvittera. Men Råslätt fortsatte att trycka på för att återta ledningen, men istället så slår en Mjölby spelare slå in bollen med handen i mål. Ett mål som godkänns. Där efter flyttar man upp hela laget för att åstadkomma en kvittering men istället lyckas Mjölby kontra in bollen.
Nu är det bara att ta nya tag och ladda om inför nästa veckas drabbning mot IK Östria Lambohov.

Laget:
Robin
Adnan Valon (UT 15) Zdenko Zini
Michael Reza ( UT 88) Ashur (UT 74)
Petrit
Barre Micke

Avbytare:
Andreas
Neshro
Alen (IN 15)
James (IN 88)
Oskar (IN 74)
Logga in