Råslätt ute efter revansch!

På lördag tar Råslätt emot gästande IK Östria Lambohov. Råslätt kommer från en snöplig förlust från förra helgen borta mot Mjölby AI FF, där man hade ledningen långt in i matchen men tyvärr tappade och sex matchers långa förlust fria svit sprack. Vi får hoppas att det var en tillfällighet och att Råslätt kan rycka upp sig och ta en seger mot Lambohov. För om man skall hänga med i tabell toppen så är det endast vinst som gäller.
Man saknar fortfarande en hel del spelare p.g.a. skador samt avstängningar. Dom rutinerade spelarna Michael Pasuri och Zini Lumani är avstängda efter att ha samlat på sig tre gula kort var. Man saknar även skadade Tobias Brink och Fadil Sadiku. Men finns glädje ämne i att Marcus Hagberg är tillbacks efter skada samt att Israel Nunez är tillbacks efter att ha varit bortrest.

Varmt välkomna till Råslätts IP på lördag, avspark 13:00.
Logga in