Förlust trots dominans!

Vimmerby IF - Råslätt SK 3-1 (0-0)

Råslätt hade en bra chans att hänga med i toppen och placera sig på en tredje plats vid seger och endast vara tre poäng bakom ettan. Men tyvärr så lyckades inte Råslätt, vinna trots att man var det bättre laget. Råslätt spelade en riktigt fin fotboll där man rullade ut motståndarna, men saknade flytet sista tredje delen på planen. Men Vimmerby var inte ofarliga, dom kapade oreda i Råslätts försvar vid fasta situationerna som dom hade.
Barre var nära att ge RSK ledningen vid två tillfällen, men vid första läget stod stolpens insida stod i vägen och andra gången stod målvakten i vägen. Man hade även ett mönster anfall där Petrit slog en djupleds boll till Barre på kanten som fint vände upp sin försvarare och spelade in bollen till Pasuri som tvär inte lyckas trycka dit den, där målvakten tyvärr kommer i mellan.

Andra halvlek hinner knappt börja, innan Vimmerby kan ta ledningen efter knappt tre minuter. Målet kommer som en chock efter att man under 45 min haft ett stort spel övertag.
Vimmerby utökar sin ledning i den 63 minuten efter en nick som Robin bör rädda men tyvärr halkar precis innan han ska ta den.
Man ändrar om i laget efter målet och flyttar upp Zdenko i planen, för att få lite mer tyngd i anfallen. Zdenko får även en fin chans på Mackans inkast men bollen nickas över. Råslätt fick lite liv i matchen i den 73 minuten efter att Barre slagit in en hörna snett back till Michael som tryckte in bollen i mål. Nu tryckte Råslätt på för fyllt men tyvärr så räckte det inte till istället kunde Vimmerby punktera matchen i den sista minuten och göra 3-1.
Laget skall ha en eloge fö sitt vackra och publik vänliga spel. Men man måste bli lite hetare sista tredje delen av planen, samt att man får inte göra så många misstag under matcherna. Zdenko Glavas skall ha en extra blomma för sin insats.

Laget
Robin
Israel (ut 69) Valon Zdenko Zini
Marcus Reza (ut 61) Michael
Petrit
Barre Pasuri

Bänken
Andreas
Akad
Ashur (in 61)
Neshro (in 69)
Alen

Nu är det bara att ta nya tag för grabbarna och ladda om batterierna till nästa fredag då Vimmerby kommer på besök.
Logga in